Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmors Kök

Kaffet porlar från kanna till kopp

Bullarna ligger rykande på det citrungula fatet

Behagliga dofter som kittlar min näsa

En äldre kvinnas muntra sång.


\"Jag är så glad att ha dig här\"

Jag svara med ett leende,
som får den sympatiska gestalten
att lysa ännu starkare.

Starkt nog för att tina min frusna själ,
i några underbara minuter
av kärlek.

I farmors kök.




Fri vers av Redwine
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-10-13 18:55



Bookmark and Share


  Smultris
Vad fint...*Ler*

Akta dig nu bara... som jag sa... för att bli övergödd ;-)
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine