Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade


Jag ser mig om
Blickar in i det rum
Där vår kärlek bott
Växt
Dött
Allt tycks annorlunda nu
Ljuset verkar gråare
Solkigt
På något sätt
Som urtvättade trosor
Som sjunger på sista versen
Vi förlorade
Och i ett andetag
Förvandlades vårt hem
Till en borg
Krönt av törnesnår
Byggt inte för att skydda
Utan för att innelåsa smärtan




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 21:04



Bookmark and Share


  Blåbäret
dina rader berör
törnesnåren som innelåser river skinn
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP