Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterträdgårdens enkla melodi

 

 

 

I  vinterträdgården skiner alltid solen

värmen är tropiskt fuktig

dofterna är starka färgerna bedövande

ljuset silar genom grönskande blad

blommor slår ut i regnbågens alla färger

näktergalen sjunger sinsång

jag  nynnar på en enkel melodi

i vinterträdgården behövs inga kläder

jag vilar på en bädd av rosenblad

orkidéerna i  sprakande sinnlighet 

yasminen sprider sin dofter 

apelsinblomman sänker mig i dvala

drömmarna får  flyga fritt

och fåglar drillar 

jag nynnar på en enkel melodi

här finns ingen tid bara rum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

papessa 091002

 

 

 

 




Fri vers av papessa
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-02 21:39



Bookmark and Share


  Maria T
Paradisiskt vackert
2009-10-04

    Bodil Sandberg
Som du skriver min vän!helt fantastiskt vackert!
där ville man vara - i detta undebara!¨
varm applåd
2009-10-04

  Aisha VIP
...tycker om...
vackert...!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan