Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet strömmar in

 

livet
strömmar in över mig
rycker bort torvan jag står på
och sätter förfluten tid under mina fötter
en röst återuppstår
från längesen
minnena strömmar in över mig
skratt och tårar
sköljer med
lämnar mig omtöcknad
lycklig
för än en liten tid
en liten tid
återstår




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-02 21:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En frist har vi...
2009-10-03

  Carola Zettergren
Vemod.. på hög nivå!
2009-10-02

  Gawain
En sån trip. Genast for jag år tebax att erfara allt igen, fast inte allt förstås, men bra mycke. Minnen är ibland sinnets bästa vän..

Tilltalar alla som helgar sig själva. Skön trip, vild,,
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger