Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän

 

jag har ju levt
inser jag
som om det vore nytt
alla årens spann
som länge slutit sig under mig
de finns där
jag gick inte omärkt över
inte en enda passage
lämnade mig orörd

vad ska jag göra med allt detta liv
som invaderar mig
skrattande
med fruktansvärda budskap
med sorg och glädje
som spräcker min hud
och lämnar mig vidöppen
för allt som dragit förbi
vem ska jag ge det till

älskade vän?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-02 22:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där känner jag ofta.
Så mycket men ingen att dela det med.
Vem är på samma våglängd?
"...she gets you on her wavelength..."
2009-10-03

  walborg
Käraste vän! Du är sprängfylld av liv - intensitvt levande - energi och kraft. Fantastiskt att läsa detta - blir lycklig.
2009-10-02

  Måna N. Berger
Ja, ta emot! Du är underbar Carola!
2009-10-02

  Carola Zettergren
Till mig, till oss, skriv det vidare, låt det bli en historia..inte en börda som gör ont!
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger