Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

 




Bedroom Workout


Det är inte bara känslan av din kuk inuti mig


Som jag fantiserar om


Det är även tyngden utav din kropp.


Ditt nakna bröst som


Pressas mot mina toppar.


Fuktiga andetag


Som sliter i mitt hår


Min tunga mot din hals


Salta droppar


Ögon så våta av åtrå


Smaskiga ord


Allt smakar godis


Dina starka armar som vänder mig


Lekfulla fingrar utmed min rygg


Hårda händer mot mina skinkor


Svettiga kroppar


Kladdiga lakan


Bedroom workout


Lugnet av matta lungor


Väggarna kippar efter andan


Luften andas dofter av vår sammansmältning.


Din tunga i min mun


Älskade läppar


Somna härligt


Till rytmen av vårt efterskalv


I din famn.


 


Men ännu drömmer jag bara..




Fri vers av Lindsy
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 05:13



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Hoppas din dröm snart blir sann.
Carl-Erik
applåderar
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy