Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en ensam vän som inte mår riktigt bra

Aj då stackars goda hjärta
inte kan det väl slå fel
pröva med att något fj....
så känns kroppen mera hel

Så jag tänkte med min ärta
(översta av kroppslig del)
uttryckt nu med datorns svärta.
....
Annars testar du med kel!




Fri vers av erkki
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 10:31



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ha ha tack så mycket för dina ord här.
Jag ska pröva med kel men är ju ensam just nu, om inte du???inte ens en katt jag ser bara gamla skutan. Havet är svart och regnet piskar hårt mot fönsterrutan.
Jag tänder lite ljus och städar mig varm.
Hoppas min man kommer snart så jag kan vila på hans arm.
Tackar för omtanke min vän
vi ses snart igen
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki