Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren i backspegeln

Skönt att fara ut till ö
ut till landet ut till friden
att så byta ut miljö
låg i somras rätt i tiden

Men den tiden är nu liden
snart vi längtar efter snö
mys till dess i sammet siden
Trivs i hemmet här i Bö!




Fri vers av erkki
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 10:49



Bookmark and Share


  Epione VIP
:)
Du har blivit inspirerad av någon idag tror jag
Bravo
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki