Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You are so beautiful to me....

 

skyndar mig

längtar

älskar att se dina ansikten

din lugna profil

känner du hur jag studerar dig

jag älskar din röst

du sjunger ofta för mig

lågt och mjukt

du viskar nästan alltid

ändå så tydligt

hör jag dig

när jag kommer

tar du min hand

du smeker den

så mycket jag älskar

denna gest

 

papessa 091003




Fri vers av papessa
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-03 10:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken vacker känslofull dikt kära poetissa..så mycket värme och kärlek spirar här!!ljuvt för sinnet tack!
2009-10-04

  ~Leonardo~
Tyckte mycket om att läsa den är...det är befriande att uppleva något liknande...jag vet hur svårt det är att beskriva och sätta ord bakom känslan, upplevelsen, men du har nog lyckats med detta, Grattis!! och applåder.
2009-10-03

  aol
oerhört varmt gripande vackert
2009-10-03

  Quasimodo
Varmt innerligt och mycket nära och skönt till det "lilla" som betyder!!
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan