Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den speciella mysfaktorn

.

Den ljusbringande
uppgift
som höstträdens
eldfärger
stolt tar hand om
under dagarna
faller
på kvällstimmarna
på marschallerna
som
med dess levande lågor
skänker
den speciella mysfaktorn
till gränder
och övrigt landskap
som får mig
att bli som
nyförälskad
varje gång
hösten smyger sig på




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna