Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaospilot

 
som kaospilot
är kickarna många

men långflygningar
i panic-mode
har lite för många baksidor

verkligheten borde
inte vara så suddig

frågorna "vem är jag"
eller "vad tycker jag är roligt
- egentligen"
borde inte vara obegripliga

men kan man
pressa in en kaospilot
i en cementerad tillvaro
utan ännu större skada
än panic-mode?

jag saknar en
vägvisare
för kaospiloter

en form för
produktivitet och kreativitet
som varken är
cementerande
eller
panic-mode




Fri vers (Prosapoesi) av Mattias Josephson
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 13:07



Bookmark and Share


    näver de anima
A! Intressant dilemma! Själv tror jag (åtminstone i teorin) på att försöka hitta det lilla kaos-elementet "mitt i vardagen" som gör livet intressantare...
Och en estetisk grej - ska du inte göra något åt ?:na? För det är väl inte min burk det är fel på?
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson