Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Into the wild

Allt faller ner
och dör

så även jag
och du

jag hör regnet som faller
jag ser de bruna bladen flyta iväg
det har börjat bli kallt

vad vill den här staden med mig
vilka förväntningar ska falla in
bakom betong husen döljer sig
kanske nått som förändrar

jag hör regnet som faller
jag ser de bruna bladen flyta iväg
det har börjat bli kallt

allt faller ner
och dör

så även jag
och du




Fri vers av Neal
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 18:06



Bookmark and Share


  M_Franke
Berörande vackert!
2009-10-08

  sprucknaläppar
detta tyckte jag om.
2009-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Men man har alltid hoppet, drömmen om bortom.

Rekommenderar banden The Pop, The Records och The Photos.
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal