Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord bildar ord

 

rädslan att komma för sent
blandas med saknad

jag stannar
orden bildar ordet
förlust

den är djup och oersättlig 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 19:12



Bookmark and Share


  Syrsan
Kan man med ordens hjälp vända en förlust till en vinst? Jag tror att du kan... med din penna av guld!
2009-10-04

  kath
och där står vi oftast strandade ... förlust är alltid ett ord som gör ont... önskar att orden bilda ett annat ord ...
2009-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Det där andas tragik och sorg som jag kan identifiera mig med.

"Äventyrslysten, konfys och besatt
stod jag där tvekande i vildarnas natt"


("Vildarnas natt", Bizex-B, 1981)
2009-10-04

  Mr Lindemann VIP
Jag tror dina längre texter är guld!
2009-10-03

  Carola Zettergren
Förlust är ju just det...
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger