Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS:a bakom ratten



Sms:a bakom ratten
Är 23 ggr farligare
Att göra när man kör bil

”Så udda” vem fan hade kunnat tro det?
Haha ibland imponeras man av
Att sånt basuneras ut som ett slags nyhet
”Folk är så djävla nyfikna”
verkar de som

Eller också har de sån övertro på sej själva
Så de tror sej om att kunna skriva tittande ner
I telefonen
För att inte ”visa för andra att de skriver”
Om de nu skulle skriva så skulle de kanske
Vara smartare att hålla upp telefonen
Så de kunde se vägen samtidigt…




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO