Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wallholmens vansinniga ledning


En kvinna sitter i telefon
Och förhandlar med Wallholmens ombud

DÅ kommer överhäxan in
Hon skriker och lever om
Hon skriker så ombudet funderar vad det är som händer
Underförstått:
”Kom det in nån som inte är riktigt klok”
Och han kanske hade rätt

Vem vid sina sinnens fulla bruk kommer in
Och skriker för full hals
Hos ”sina hyresgäster”
(det märkliga är att samma häxa varit helt
oanträffbar i månader, fast man ring
ringt på dörren och skickat brev)

Lika omöjlig att få tag i för polisen
För MITT-NYTT
Och för Sundsvalls tidning
Men en dag för nån vecka sen så kom hon in
Och skrek hos en hyresgäst
Så pass så ”hennes eget ombud”
Funderade över om det var nån galning som kom….
Så det kan

”Den dag hon syns så syns hon ordentligt”
Sen använder hon tydligen kvasten till fler saker
Än att flyga på….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO