Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilarna i Psycho


Jag gillar bilarna i ”psycho”
Jag gillar bilaffären där med..
Härliga stora vrålåk med V8:or
Brum brum…

Den där tiden
50-60 talen
nåt magiskt med den
och allt där ikring




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO