Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

 

 

korta

 

 

 

andetag

 

 

 

ser

 

 

 

inget skäl

 

 

 

att andas

 

 

 

djupare

 




Fri vers av micke marin
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 23:57



Bookmark and Share


    leelee
Nej...det kan göra ont....
2009-10-17

    leelee
Nej...det kan göra ont....
2009-10-17

  korpfjäder
*kramar om*
.. och andas ut med dig
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin