Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mass-mot-demon-strationer


Massdemonstrationer idag i Rom
Mot demonen Berlusconi

Eller kanske sinnebilden av antikrist
Som driver kampanjer mot motståndare
För att han själv hamnat i blickpunkten
Med sin dubbelmoral

Skandal-Berlusconi ”strikes back”
Genom att misskreditera andra


Äntligen slår folket tllbaks på det
Mot sin valda förtryckare….
”Back strike back”




Fri vers av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 00:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Hade velat vara där, i täten, mot denna Monsterclown !
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO