Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EU demokratin är att man frågar tills de blir ja, ja är alltid slutgiltigt nej är "vi provar igen"


Nej nej nej, ja, ok det är ja


De blev ett tydligt JA
Säger dom
Tydligt vaddå
Det var ju andra gången

De hade blivit 3 röstningar
Om de blivit nej igen
Säkerligen så var det en av de mest
Avgörande orsakerna till JA
Eftersom de visste att ett nej
Inte alltid är ett nej utan ett
”VI försöker igen”

Tänk er om nån gjort nåt liknande
I våldstäktsfall
Då skulle han ligga risigt till
”Respektera ett nej”
Men de gäller inte EU uppenbarligen
Däremot deras medborgare
Märklig värld…..




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 00:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Irland, ja, det är ju en patetisk "lek" med demokratin som får mej att Kräkas !!!!!!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO