Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surgubbar på Scandic


På Scandic i Mölndal
Hette det då
Och det var mässa i stan
Så hotellet var fullt

Vi gick ner i baren
Där stod en sån där gubbe
RÖDMOSIG med stor röd fyllkran
Allmänt nersupen

Och där började han tjata om
”mer jordnötter”
Men det fanns inga…
Men han tjatade på

”Här har jag snackat med min kompis
om att scandic är så bra och så finns det
inga jordnötter”
Om och om igen gnetade ”fyllskallen”
På sittande som en nersupen pascha på sin pall

De slutade med att man länsade nåt slags lager
För ”minibar” med tilltugg
För att surgubben skulle bli nöjd
Då hade dock de flesta redan lämnat
Vi lämnade med, och vi sa nåt högt om
”surgubbar är otrevligt sällskap”




Fri vers av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO