Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag undrar

jag undrar så mycket.

om solen,månen och alla stjärnorna.

irymden är det så mörkt så tyst och skönt att få vara i fred.




Övriga genrer av julia_h
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julia_h