Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen..........

jag var på gatan.

jag såg en stig.

den visade mig till skogen.

sen blev det mörkt.

jag gick lite till.

sen blev det lite ljust.

jag gick lite till.

sen blev det jätte ljust.

jag såg en dal.

och berg.

det var som en dröm.

jag tittade på klockan.

oj sa jag.

jag måste hem.

sen när jag kom hem sa mina föräldrar men älskling du behövde inte komma hem tidigt.

jag tittade på klockan.

tiden var precis när jag kom till dalen.




Fri vers av julia_h
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-03 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julia_h