Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

du är min vän.

du är min kärlek.

du är här så jag kan leva.

du är allt jag har.

jag gillar dig du är snäll.

du lyssnar när jag säger att jag ``jag älskar dig``.

du är helt enkelt min.




Fri vers av julia_h
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 14:32



Bookmark and Share


    julia_h
aaaaaaaaaa det är en kille jag gillar........vet ej om han gillar mig
2009-10-12

  Maria T
Så vacker liten kärleksdikt
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

julia_h