Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

min vän.

jag är så förtvivlad.

kom till mig.

gillar dig.

måste du dra.

vill att du ska stanna.

jag har gjort ett kompis band.

var ej död.

jag kastar ner kompis bandet i vattnet.

för du träffade mig i vattnet.




Fri vers av julia_h
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julia_h