Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hund

jag gick ut med min hund bonngo.

han såg en räv.

han sprang som en galning.

han sprang längst ut på en brygga.

då tog jag honom i pälsen och sa:det är bara jag.

då blev han rädd och knuffade i mig medvetslös i vattnet.

sen vaknade jag på stranden.

då var det en kompis som hade räddat mig.

han sa:jag skulle haft säga hej men då sprang din hund som en galning.




Fri vers av julia_h
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 11:49



Bookmark and Share


    Ylvah
Det där var bara en fantasi ju..det har inte hänt på riktigt.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

julia_h