Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön

snön är på väg.

den gommer i morgon.

det är så tidigt.

snön är kall.

snön är vit.




Övriga genrer av julia_h
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-10-08 19:32



Bookmark and Share


    julia_h
aa min pappa sa det men.........det var ej sant
2009-10-12

  Maria T
Det är lite för tidigt med snö.
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

julia_h