Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allas drömm

min drömm är att få en hund.

jag vill det.

den ska heta saga.

därför jag gillar sagor.


komentera vilken drömm ni har.




Övriga genrer av julia_h
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-05 20:17



Bookmark and Share


    julia_h
jaa jag ska få den i vår
2009-10-12

  Maria T
Hoppas du skall få en hund.
Jag fick ett vitt lamm när jag var
liten, min bror fick ett svart lamm
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

julia_h