Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När demokratin rostat av all röst... "röstrost" gör våld på demokratin såna är eu röstningarna


Röstrost

Vi röstar
Vi röstar Vi röstar Vi röstar
röstar och röstar
Och röstar igen

Vi röstar
Vi röstar Vi röstar Vi röstar
röstar och röstar
Och röstar igen

Vi röstar
Vi röstar Vi röstar Vi röstar
röstar och röstar
Och röstar igen

Vi röstar
Vi röstar Vi röstar Vi röstar
röstar och röstar
tills ni röstar JA




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-10-26 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO