Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstigt nog reflekterade jag tydligen över min 17-årsdag än över min 18-årsdag. wiert. :P


småbarnsjidder

Om mindre än en månad fyller jag sjutton år.
Sjutton år.
Jag har svårt att förstå det själv.
Så… stort.
Ändå blir jag bara mindre och mindre.
Det enda jag lär mig med tiden är att de flesta människor är små.
Små förvirrade barn som tvingas in i en vuxenvärld.
Jag vill inte vara med.
Jag vill inte ha någon framtid i mina händer.
Det enda jag tänker på är ju pussar och serietidningar.
Vill inte vara med i er överambitiösa värld.
Jag vill vara fri.
En liten kattunge som springer i solvarmt gräs på vingliga ben.
Jag vill äta glass utan något jävla koppel.
Släpp lös alla stackars vuxna i kavajer,
Låt dem äta glass och lära sig gå på vingliga ben i lugn och ro.
Tack.




Fri vers av zim
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim