Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur minnet


Fackelsken

 

fackelsken
knivarna blå blixtar
koncentration

knivstålet
blänker
facklorna
blå egg
stålblixt

nu
trumvirvlar
allt virvlar
vi
facklorna

koncentriskt
ögonvitt blänke

fuktigt
fartblind andlöshet
ja ja ja  

jonglören missar
griper luft

fryser fast i rörelsen som avtar

publiken skingras
frågorna kommer att återbetalas
vid entrén




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 13:12



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Det kändes som en dejvú att läsa denna, precis som om det var något jag själv skrivit för längesen. Men det har jag ju inte gjort. den kändes hemma
2009-10-05

  Larz Gustafsson VIP
"Come and play circus games..." (Skids)
2009-10-05

  Caprice! VIP
Virvlande puls i denna... och nog undrar man... men jag tänker inte ställa frågan. Ett sådant minne kan nog etsa sig fast oavsett hur det slutade.
Lysande skildrat!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger