Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Försök bara!

 

försök bara glömma dina förfäder
försök vinka av dina föräldrar
vid evighetspassagen

i DNA-fabriken pågår destruktionsarbetet
en bockar om dina vrister
en annan bearbetar din käklinje
en tredje tvingar dig att upprepa
orden du avskydde
med just det där tonfallet

försök bara
de väntar på dig
bakom badrumsspegeln
utan illvilja men de väntar

ofrånkomligen 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-05 13:40



Bookmark and Share


  aol
bara så sant bra skriftat
2009-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Trauma...
2009-10-05

  Carola Zettergren
Så sant!!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger