Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen med förbehåll



VÄLKOMMEN TILL MITT RUM
”ALLA FÅR KOMMA IN
FÖRUTOM TOBBE, RAGGE
OCH JOSSAN”

(Tobbe=bror, som retas)
(Ragge=valp som springer iväg med leksaker)
(Jossan=syster som är för djävlig)

Står att läsa på en tjejs rum
Hon är 8 år




Fri vers av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-05 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO