Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän


Min vän har 6 barn
En fru
En hund
Och en massa djur
Han lever dessutom som de ser ut
Ett lyckligt liv
De bryr sej

Jag minns för många år sen
Hur förbaskad han kunde vara ibland
Slängde väskan i väggen
Och förbannade kärring
Han har samma kvar än
Men slänger inte väskan

Och jag undrar
Varför har han lyckats
När så många av oss andra
Misslyckats…




Fri vers av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-05 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO