Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värre kan de inte bli



Khomeini
Khomeini
Värre kan de inte bli..
Trodde vi…

Nu vet vi bättre
De är värre och värre dessa ultrareligiösa
Ledare
För gamla påvar och kungar att rentav framstå
Som ”relativt liberala”

Khomeini
Khomeini
Värre kan de inte bli..
Trodde vi…




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO