Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hederlösa fanatismmuslimerna


De som talar om heder
De säger att de dödar ”av heder”
De är inte bara hederlösa där
Jag såg ett helt program om islamistiska
Terrorgrupper

Men ingen av dem vågar visa
Mer än ögonen
Ingen annan än ”officiella” människor
Offentliga inom förvaltningar
Vågar visa mer än ögonen

De snackar stort
Men de döljer sej
Lika fega som att slå kvinnor och barn
Att döda sina egna…
De hederlösa fanatismmuslimerna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 18:16



Bookmark and Share


  LassO
det är inte kvinnor i första hand, som döljer sej på det viset, de s k männen klär sej som kvinnor för "det heliga krigets skull". Även om de finns en del kvinnor som gör saker med.

Sen i intervjuerna så hade de nästan alla nån form av mask, de snackade stort om sitt mod och vad de skulle göra för Allah men var jävligt fega att visa sej själva
2009-11-02

  oMareld
Måste dock tillägga när jag läste de här meningarna

"Ingen annan än ”officiella” människor
Offentliga inom förvaltningar
Vågar visa mer än ögonen

De snackar stort
Men de döljer sej"

Att kvinnorna inte får ta egna beslut, därför kan man faktiskt inte skylla på dom.
Att dom måste gå runt så är inte deras beslut.

Vart man ska lägga skulden på är inte heller muslimer i allmänt. Utan det är De MAKTgalna männen.
Man kan inte säga att alla muslimer är likadana.
Däremot kan man säga att de maktgalna männen är idioter
2009-11-02

  lycksele
Ja, inte vandrar dom efter Muhammeds lära.
Inte heller dom 'kristna', som dödar, dödat
än flera 100.000, miljoner i krig över hela klotet,
följer Jesu Lära.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO