Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr....


Minnen minnen


Minnen
Minnen
Erase and rewind
Men just nu mer
”aha” upplevelser
”Jag har varit här förut”

Jag har sett märkliga blickar
Hört avmätta kommentarer
Sett mystiska saker
Känt konstiga vibbar
Och förnekat…. Att de fanns

Hur länge ska jag gå och undra
Ska jag konfrontera eller vänta tiden an
Ska jag ställa till en del ”kollisioner”
Ändra på tider, på mötesplatser
Spontan fixa vissa saker

Borde jag bli förbannad
Borde jag skrika och leva om
Borde jag visa svartsjuka
Jag känner mer, sorg…
Det är sorgligt
Och kanske ensamt…

Men ensamheten kan vara skön
Om man inte är tillsammans med nån
Ensamheten kan vara underbar
Om man inte måste konfronteras med nån
Ensamheten kan vara fantastisk och helande
Ensamheten kan vara en förbannelse
Om den inte är självvald…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 01:23



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
fint
2009-11-03

  Cugel
Ett tveeggat svärd det där.

Bra dikt.
2009-11-03

  Akke
Ja, det är ett helvete att va ensam
om man inte klarar av det
klarar man av det blir man kanske beroende
Ja, ack...
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO