Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En packattack


Ett pack ett pack
Självmords attack
Ynkryggars paket till världen

Ett schack ett schack
Med bönders liv
Attack attack
Självmordsschack
Man offrar bönder

Men utan att fråga om de vill vara med
I detta djävulska spel
Där dock damer inte räknas
Mer än som, kanon mat och dynamitbärare
Och ”kungen” sitter säkert hemma
Och låter de andra göra ”skitjobbet”
Den fega djäveln




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2009-12-08 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO