Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
historien så långt borta, ändå så nära


Hon hade drömmar




4 dollar på fickan

hemsydd klänning

stora drömmar

när hon fick veta

att hon skulle dö

tyckte hon det var orättvist




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 16:41



Bookmark and Share


  Marreb
inte konstigt det
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel