Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i imaYs spegel (glimtar vrängda via Yamis journal)



intern SpegelVrängning
av tre dagar i Yul
ursprungligen ur Yamis journal
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=3754
bägge varianterna skrivna av trolltornstrappan jag
fast jag bara delvis är Yami
och ännu mindre imaY
som verkar vara en sorts kamrat (om än inte till Yami)

 

 



13 jul

Minns - imaY?
Inatt är jag på muséet som gömmer döende verklighet.
Vi kommer att befria verkstadsarbetare ur samtliga montrarna.

[[[Yul 31
Hei, Yami!
Idag var du på galleriet som visar levande konst.
De hade installerat skådespelare i vissa av ramarna.]]]



23 jul

Minns nyss - imaY?
Ikväll byggde jag två lägenheter med så nakna, vita väggar i så ingen lär längta ihjäl sig till den andres.
Under din översta balkong hörs varenda granne baktala varandra.

[[[Yul 32
Hei igen, Yami!
Idag ritar du ett tempel med så många rödgula hieroglyfer i så man kan bli psykiskt sjuk för mindre.
Bakom den innersta kolonnen kikar någon fram på dig.]]]



33 jul

Glömt allt - imaY?
Idag vaknar jag med henne.
Ni ringlar er ännu hånglandes längs räcket hit upp - vi däremot far strax ner med hissen.

[[[Yul 33
God morron, Yami!
Inatt drömde du om oss.
Vi klev snabbt nerför varenda trappa i stan, medan du sakta var på väg uppåt.]]]






 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP