Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Stilla jag sitter
stilla men med ingen ro
inget blir gjort
inget
tiden den går
går ifrån mig
när....
när ska kraften komma
energin jag längtar efter
längtar efter
som en bort tappad vän
Var är du?
Varför försvann du?
Jag står med öppna armar
och väntar på dig




Fri vers av Dito VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-05 18:52



Bookmark and Share


  Quasimodo
En stor längtan i frågor här !!
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP