Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spelade instrument


lustig typ

det var samma dag
eller det tvistar man om
de som blev kvar

jorden hade öppnat sig
och längst ner i magman
stod en liten lustig typ
och spelade instrument

inte heller detta vad det var
han spelade på
kommer man överens om

vissa säger dragspel
andra kan ta gift på
att det var gitarr

när jorden slöt sig igen
tystnade musiken
och det stora mörkret tog vid
det blev som vanligt




Fri vers av tom boreland
Läst 559 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-05 20:22

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken härligt lustigt lekfull!
2009-10-06

  Lany
Härligt Tom ! Ny textlinje och budskap.
2009-10-06

  Catharina Edin VIP
Fin liten betraktelse!
2009-10-06

  Ingela Svenson VIP
Och aldrig får vi veta svaret, men eftersom det är dikt så finns förstås inget mer än det skrivna
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland