Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång väg - kort sikt

 

 
alldeles för mycket
ligger bakom
och mycket lite framför

vägen har varit lång
fast den inte syntes så

när jag längtade bortom nästa krön

det är ditt liv nu
ta hand om det

själv övar jag dagligen på
att släppa taget




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-06 01:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Eftertänksamma ord som jag känner igen mig starkt i, denna övning kan vara svår men nödvändig.
2009-10-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
En eftertänksamhetens kloka text.
Det gäller att vårda dagen.
Fin Måna.
2009-10-06

  Dangereux
Det där kunde jag känna igen mig i, bra!
2009-10-06

    Tea Alex
Klokt.
2009-10-06

  Syrsan
Ord som jag tar till mig helhjärtat efter den tankeställare om livets förgänglighet, som nådde mig igår... Tack Måna!
2009-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen en konst!
2009-10-06

  kath
så rakt in i hjärtat ... tack!!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger