Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SKIRA SLÖJAN




Morgondaggen ligger som en slöja
vävd av glänsande pärlor
som färgskiftande, fasettliknande diamanter
gnistrande reflexer
från första gryningstimman
Trädens grenar, fäller tårar
tunga faller de
pärlor sprängs av droppar
Väckes ur dröm till verklighet




Fri vers av Kristina E. Bohlin
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina E. Bohlin