Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "hyllning" toll SOC i Sundsvall


Här kommer soc månnitro


Melodi fån Emil
”här kommer Bulten i Bo”

Här kommer soc månnitro
Och vi fixar inte nåt bo
Åt nån som, blivit vräkt
Vi tjatar på dom som fan
Vi ringer helst deras barn
Och håller själssåren oläkt




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO