Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sahlin cyklar igen


Sahlin beklagar sej över att
Vissa är utan a-kassa
I INTERVJU OM S K SKUGGBUDGET
Men det är faktiskt Sahlins
Och Persons fel
Fär regeringen Bildt
INFÖRDE obligatorisk a-kassa
För alla…..

Men Person-Sahlin m fl rev upp det
Kanske för att låta fackföreningarna
Ha makten över även denna sak
Så anledningen till att A-kassan inte gäller alla
ÄR SOCIALDEMOKRATERNAS!!!




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 17:31



Bookmark and Share


  LassO
Exemplifiera gärna, för alla "kassor" ska väl i alla fall fungera lika, men de var väl att S ville behålla makten... genom facket och a-kassan
2009-10-06

  Anders Nordlander VIP
Det är skillnad på A-kassa och B-kassa
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO