Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur soc


Lyssna nu ska ni få höra om en hur soc arbetar. De visste om allt i vräkningsväg men gjorde inget, fast kommunallagen säger att barnfamiljer inte ska kunna bli vräkta. BOS är en del i kommunen (Sundsvall) som ska sköta den biten först. Men de enda BOS gjort hittills är att ringa tilltänkta hyresvärdar och sagt ”hon ska inte ha den lägenheten”. Det är den ”hjälp” som den värkta kvinnan haft av BOS-gruppen (vafan BOS nu står för?) (Bostad Om du SLICKAR RÖV eller nåt)

Men de kommer alltså, vräks, barnen är i skolan, de får ingen information alls utan de bara kommer hem och mamman får ordna själv med detta. Mamman får också själv ordna nånstans att sova, soc gör inget besvär för det alls. MEN NU börjar det, eftersom soc snokat rätt på barnens tele nummer så börjar man ringa dom, man ringer barnen helt enkelt och frågar såna saker som ”var bor ni” och ”saknar du nåt”. Eftersom fogden packat ihop allt, allt efter de som mamman på 15 minuter fick ta ihop så, fattas då allt möjligt. Och ungen säger det….

Wips så ringer soc och säger att ”ditt barn säger att de saknas en massa kläder där ni ni är, hon saknar massor med saker de får du ordna” säger då soc, underförstått, ”annars tar vi ungarna”.
Så fungerar socdjävelskärringarna i Sundsavfall, nej förlåt jag menar Sundsvall, även om det är osunt så till den milda grad.

Sen ringer de stup i ett och tjatar om att ”du måste ordna en egen lägenhet”

Sen ringer de stup i ett och tjatar om att ”du måste ordna en egen lägenhet”

Sen ringer de stup i ett och tjatar om att ”du måste ordna en egen lägenhet”

Och de är väl medvetna att om de hjälpte henne nån av gångerna när FK strulat med hennes pengar så, hade de aldrig suttir här. Undrar om de har en aning om vad allt kostar extra om det är sent, eller om de bara skiter i det…

Svarar inte mamman på tele så ringer de nån unge och försöker få dom att gå till mamman med tele, de kom dessutom och trängde sej in, i den bostad de vistades i, efter att ha pumpat barna på det. Sånt har de tid med, och råd med de djävlarna….

Alltid återkommer detta hot med att ”ta barnen” underförstått… men de ser noga till att just detta inte hamnar på pränt. Sen att mamman är sjuk, tar man inte nån som helst hänsyn till en sjukdom som kan och ofta, leder till döden, men…. ”om man får lugn och ro under sjukdomstiden” så är chansen mycket större att överleva. ALLT detta vet detta djävla soc och dessa förbannade kärringdjävlar som i princip driver henne i döden…. Förbannade djävla socjävelskärringar så in i helvete vidriga människor, som jag skrivit förut, rena Buchenwald andan på soc kärringarna i Sundsvall….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO