Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svära i Kyrkan


Tidningsutgivarnas egen tidning
”Medievärlden”
Läggs ner
Som papperstidning

Är de inte dom som alltid propagerar
För papperstidningar?
Lite som att svära i kyrkan
Eller nåt….




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO