Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sämsta slagsmålsplatser



Slagsmål är knappast bra nånstans
Men kanske är det på 10 000 meters höjd
Mellan kabinpersonal och piloter
(Air India plan)
Det allra sämst valda man hört om hittills

Möjligen kan det vara värre mellan
Personal som sitter med makt över kärnvapen
Eller kraft anläggningar de enda som
Kan vara sämre valt…




Fri vers av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO