Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Webbtjänster



Lyssna nu
Enligt skattetjänsteman på radion idag så
Kommer man att beskatta alla
Webbtjänster

Eller man har alltid sagt det
Så en tjej som visar sej på webben
Vilket torde vara olagligt enligt ”horlagen”
Och får in pengar
Ska följaktligen skatta för dom ”olagliga”
Pengarna…..

Ja detsamma torde gälla killar
Om de ska vara rättvisa nånstans…
Men
Ska verkligen en stat
Kunna beskatta olagliga inkomster
Eller ser man nån skillnad på att nån horar
Via kamera eller direkt ”in natura”?

Så alla damer som tar betalt för posering
Ni ska ta upp detta som inkomst
Självklart
Istället för ”slut i rutan”
Så blir det, ”nu slår taxa metern igång”
Och alla priser blir + moms dessutom ;)




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO