Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min version av anarkistiskt beteende......, i diktform....


Kanske inte Fullblodsanarkist - Men Anarkist Light !

Jag , Anarkisten
pissar på rojalismen
dissar Direktörerna
de vissnande "flanörerna"
Trött på
alla Odörerna !

Respekt
har jag
för Dem som
Står Pall
mot Korruptionens
eviga Svall
i Produktionens
"Heliga Kall"

Jag har
klarat detta
men också
fått svettas
offrat karriärer
klarat barriärer
ett Rent Sinne
Kostar
Ett "klent minne"
för mej
"pottan"

Anarkismen
har ingen vinst
oftast back
allra minst

Motvillig Beundran
jag hyser
till de Verkliga "Anarchos"
I stum undran
jag inser
att ,de bär, Så Tunga Kors..............

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 21:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fast de riktigt extrema avarterna av anarkismen, de som använder våld och vandalism som metoder, dem kan jag ,aldrig, acceptera !
2011-08-30

  genni VIP
Ja, du ockuperade ju nästan hela sidan, men med dessa ord så är du förlåten *L*
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska